Ja ha sortit la nova edició de la Guia de la FP a L’Hospitalet

51

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha publicat de manera online la Guia de la formació professional a L’Hospitalet, que recull tota l’oferta educativa de formació professional (FP) per al curs 2017-2018 i detalla les diferents modalitats d’FP a la ciutat, les especialitats formatives de totes les famílies professionals i els centres on es poden cursar.

Una de les novetats de la guia per al curs 2017-2018 és la creació d’una nova secció adreçada a empreses, que inclou el catàleg de serveis que la formació professional posa a disposició dels sectors productius.

Amb aquesta novetat, l’Ajuntament espera que la Guia sigui una nova eina que contribueixi a la progressiva incorporació dels i de les estudiants/es de la ciutat a les empreses del nostre territori, que sense dubte es podran beneficiar de l’alt nivell formatiu de l’oferta de la FP.

Fundesoc participa en aquest Guia, oferint la oferta dels seus Certificats Professionals:

  • Administració de Bases de Dades
  • Administració i Programació de Sistemes ERP-CRM
  • Sistemes Microinformàtics
  • Muntatge i Reparació de Sistemes Microinformàtics
  • Gestió Ambiental

Pots consultar aquí el detall de la Guia referent a Fundesoc.