Els alumnes d’ ERP-CRM visiten la fàbrica de SEAT a Martorell

64

El passat 19 de Juny, els alumnes del curs Certificat Professional d’ERP-CRM vam visitar la fàbrica de Seat a Martorell. Una gran oportunitat per conèixer de primera mà com són els processos empresarials que després es reflexen i recullen en els sistemes de gestió empresarial ERP-CRM.

Una visita guiada per les enormes i innovadores instal·lacions on l’any passat es van fabricar gairebé 450.000 unitats de vehicles. És aquí on fabriquen tots els models de la gama Seat, a excepció del Ateca, el Alhambra, el Toledo i el Mii, així com el Q3 d’ Audi.

A més de les bones explicacions que ens va donar la guia sobre els processos de fabricació i magatzem, vam poder aprendre sobre el grup Volkswagen i com fan la seva innovació de productes, quines pràctiques de treball utilitzen i com comparteixen informació, sistemes i investigacions.

Algunes opinions dels nostres alumnes:

“Interessant cadena de muntatge, amb molta automatització i neteja”
“Oportunitat única per veure el sistema de robotització de les fàbriques innovadores”
“Interessant l’organització dels RRHH, seguint metodologies àgils”
“Molt focus en els processos i en la qualitat del producte, amb plans de contingència davant errades ja previstes”
“Ens agradaria repetir per ampliar amb altres departaments i poder veure els seus sistemes”

Sortida_Seat_Juny17