Busquem alumnes del Certificat Professional de Gestió de la Producció en Fabricació Mecànica

142

El proper 12 de Juny comencem el Certificat Professional en Gestió de la Producció en Fabricació Mecànica. Un curs gratuït adreçat a desocupats que vulguin aprendre i tenir noves oportunitats laborals en el sector industrial, gràcies a aquest curs on els alumnes podran aprendre:

  • técniques de programació
  • control de la producció
  • control d’emmagatzematge
  • costos dels processos

A la finalització del curs obtindran una titulació oficial del Ministerio de Educación.

Tenim 6 places disponibles per fer el curs (que durarà del 12 de juny fins a finals de setembre). Si creus que et pot interessar, vine a la Sessió Informativa que farem el proper dimecres 7 de juny a Fundesoc Hospitalet. No dubtis en contactar amb nosaltres al telf. 936674436 o per email hospitalet.fundesoc@gmail.com T’informarem de tots els requisits que necessites i el contingut detallat del curs.

T’esperem!