Premis FECEMINTE 2017

117

Feceminte, la organització que aplega a les Empreses Instal·ladores i Integradores de Telecomunicacions de Catalunya, va celebrar el passat 16 de Maig, el Dia Mundial de les Telecomunicacions. En aquesta festa, que s’organitza anualment des de l’any 2000, convida a tots els seus socis, amics i col·laboradors a un espai de reflexió i debat sobre el passat, present i futur dels nous models de negoci de les telecomunicacions i aprofita per fer el lliurament dels Premis Connexió.

Feceminte170516_01_Feceminte170516_03_

 

Els premis CONNEXIÓ, s’atorguen a empreses, entitats i persones que han destacat a títol individual o col·lectiu per la innovació, investigació, qualitat de servei o aportació singular a l’ampli món de la professió, i per la qualitat de vida en el món de les noves tecnologies.

 

Les empreses premiades d’aquest any han estat:

Seligrat Anthel, Premi al soci federat, pel seu compromís, la seva qualitat empresarial, trajectòria i dinamisme.
Promax Electrònica, premi al soci col·laborador, per la seva capacitat innovadora i qualitat en el servei als seus clients
BarcelonaDot, premi a la divulgació tecnològica, per difondre amb qualitat i passió l’impacte de les telecomunicacions i la tecnologia a la societat
Domotys, premi a la iniciativa institucional, destacada en l’impuls tecnològic, econòmic i social
Redislogar, premi al dinamisme empresarial per la seva activitat i trajectòria en el sector de les telecomunicacions i les TIC en general.

Com cada any, FUNDESOC no falta a la cita, que serveix com a punt de trobada amb tots els professionals del sector. És una tarda molt interessant, per reprendre contactes, xerrar amb vells amics, conèixer de nous, tot en un marc incomparable com va ser el Palau Macaya de l’arquitecte Puig i Cadafalch.

Aquest any, a més a més, es va aprofitar l’acte per fer la presentació de la nova imatge de FECEMINTE.