Les pràctiques en el Curs de Primers Auxilis, una de les parts més valorades de la formació

145

Una de les formacions amb més tradició a Fundesoc és el Curs de Primers Auxilis. Un curs obligatori per moltes empreses, que es pot realitzar en una jornada intensiva o en un parell de dies, ja que la seva durada habitual és entre 6 o 8 hores.

A Fundesoc el fem directament a les empreses, o a les nostres instal·lacions. Així va ser el passat 10 de Maig a FUNDESOC AVINYÓ, que com ens va acompañar un temps molt bó, les pràctiques les varem fer a l’aire lliure.

Comencem sempre amb la part teòrica per aprendre les bases del socorrisme, la farmaciola, com actuar devant d’una ferida, d’una cremada, d’una hemorràgia, d’una intoxicació. Desprès ja passem a la part pràctica. La més valorada pels nostres alumnes ja que viuen en directe com han d’actuar en cas de les diferents incidències. I, sobretot, quan treballen amb el maniquí d’RCP per realitzar les reanimacions cardiopulmonars. Un a un, tots els alumnes van passant i realitzant els exercicis de manera que qualsevol dubte, queda perfectament resolta in situ.

Estem preparant noves formacions en Socorrisme i Primeres Auxilis. T’interessa? Truca’ns i t’informarem.

Fundesoc porta realitzant cursos d’anglès per a professionals i empreses des dels seus inicis al 1995. Cursos de nivell inicial, intermig, de conversa, específics pel sector mèdic, específics pel sector industrial, construcció o metall. Un ventall d’opcions que s’ofereixen sempre a les empreses, als autònoms, als ajuntaments i particulars.

En els darrers anys, l’anglès s’haconvertit en imprescindible pel  món laboral (ja sigui per aconseguir una feina aquí o per aconseguir-la a Europa, Estats Units o altre país). Per aquest motiu, l’increment de la demanda de cursos hafet que arribem a un acord per poder ser Cambridge English ExamPreparation Centre.

En què consisteix l’acord? Qualsevol alumne que es vulgui formar per acabar aquell any realitzant un exàmen oficial de Cambridge, llavors ha de realitzar el curs en un Exam Preparation Centre. Així, et garanteixen que realitzaràs tot el contingut escrit i oral durant el curs i, t’acompanyarem a realitzar l’exàmen oficial que validarà el teu nivell.

Quin nivell d’anglès tens? T’animes a fer-lo a Fundesoc?