Fundesoc centre autoritzat per Cambridge English com a Exam Preparation Centre

323

Fundesoc porta realitzant cursos d’anglès per a professionals i empreses des dels seus inicis al 1995. Cursos de nivell inicial, intermig, de conversa, específics pel sector mèdic, específics pel sector industrial, construcció o metall. Un ventall d’opcions que s’ofereixen sempre a les empreses, als autònoms, als ajuntaments i particulars.

En els darrers anys, l’anglès s’haconvertit en imprescindible pel  món laboral (ja sigui per aconseguir una feina aquí o per aconseguir-la a Europa, Estats Units o altre país). Per aquest motiu, l’increment de la demanda de cursos hafet que arribem a un acord per poder ser Cambridge English ExamPreparation Centre.

En què consisteix l’acord? Qualsevol alumne que es vulgui formar per acabar aquell any realitzant un exàmen oficial de Cambridge, llavors ha de realitzar el curs en un Exam Preparation Centre. Així, et garanteixen que realitzaràs tot el contingut escrit i oral durant el curs i, t’acompanyarem a realitzar l’exàmen oficial que validarà el teu nivell.

Quin nivell d’anglès tens? T’animes a fer-lo a Fundesoc?